Gratis låne bil ved pol​ering

Opti-Coat - optimal beskyttelse til din bil

Opti-Coat produkterne fra Optimum, er markedets mest gennemtestede form for coating. Opti-Coat er en slidstærk keramisk klarlak , der gør din bils lak imponerende modstandsdygtig overfor ridser og kemisk ætsning fra udefrakommende påvirkninger. Lad Bilplejen.dk behandle din bil med Opti-Coat - så giver du den optimal beskyttelse.

Beskytter bedre end bilens originale lak

Ved behandling med Opti-Coat, så er det coatingen, der danner overfladen på lakken og i et langt tykkere lag end voks og laksforsegling gør. Trods det påføres i et relativt tyndt lag, så er det nok til at modvirke ridser i langt større grad end bilens originale lak, idet den er væsentlig hårdere. Samtidig, så har coatingen elementafvisende egenskaber, der gør den daglige vedligeholdelse betydeligt nemmere og overskuelig.

Renere bil - mindre bilvask

Ligesom normal bilvoks og lakforsegling , så er produktet sammensat til at tilføre lakken en effektiv afprelningseffekt af vand og andre elementer. Derfor vil man opleve at bilen forbliver renere igennem længere tid og ikke behøver bilvask så ofte. Især på dette punkt, er Opti-Coats egenskaber bedre en konventionelle produkter på markedet.

Certificeret Opti-Coat center

Bilplejen.dk er ét af blot få Opti-Coat centre i Danmark. Vi er er specialister i kvalitetsbilpleje til private, erhverv og entusiaster. Så uanset, om du ejer en Tesla, sportsvogn eller familiebil, så kan vi sikre din bil perfekt beskyttelse.

​Fordele ved Opti-Coat

  • Permanent beskyttelse
  • Glans og klarhed
  • Nemmere vedligehold og rengøring

Opti-Coat Pro & Opti-Coat Pro+

Hos Bilplejen.dk udfører vi behandlinger med Opti-Coat Pro og Opti-Coat Pro+. Du kan se mere om forskellene i beskyttelse, holdbarhed og glans nedenfor.

Opti-Coat Pro

Beskyttelse - 90%
Holdbarhed - 100%
Glans - 70%

Opti-Coat Pro+

Beskyttelse - 100%
Holdbarhed - 100%
Glans - 100%

​Ønsker du en pris på behandling?

Så kontakt os for et uforpligtende tilbud i dag. Du finder os i Odense på Fyn, hvor vi dagligt servicerer kunder fra hele Danmark.

Værksted

Bilplejen.dk

Rugårdsvej 259

5210 Odense NV

Kontor

Bilplejen.dk

Klemstrup 11

5400 Bogense

​5 / 5 stjerner i gennemsnit ud fra mere end 200 anmeldelser på Trustpilot & Facebook