Gratis låne bil ved pol​ering

Autopleje hos Bilplejen.dk i Odense - Fyn

En grundig autopleje behøver ikke at være dyr.

På Bilplejens værkstedet i Odense udfører vi autopleje til fornuftige priser, da alle biler fortjener en ordentlig rengøring en gang imellem.


Du er sikkert rigtig god til at spule bilen, støvsuge den og pudse vinduerne, men der gemmer sig desværre en masse skidt og møg i din bil som du ikke selv kan fjerne. Derfor står vores erfarne autoplejere klar til at give din bil en professionel pleje.

Familiebiler kan have brug for en biologisk lugtfjerner eller en grundig sæderens. Hundevenlige biler kan have godt af en tæpperens eller en rigtig grundig støvsugning og imprægnering. Ligegyldigt hvilken slags bil du har og hvad du udsætter den for så anbefaler vi at du lader en professionel afgøre om din bil kunne trænge til en autopleje.​

Udover de standard plejninger fjerner vi også hærværk som grafitti og posters, vi afrenser bilen for insekter, reparerer for stenskader, rengører efter brand- og røgskader og meget andet. Bilplejen.dk kan fikse det hele.


Bilplejen i Odense på Fyn består af et dygtigt og engageret team af autolakerer, autoklargører og administrende personale. Vi bestræber os på altid at holde humøret og vores kundeservice på et højt niveau. Vi tager os god tid til at lytte til dig, og vi går alt hvad vi kan for at pleje din bil indenfor den aftalte tidsramme.

Er du blevet interesseret i at give din bil en kærlig bilpleje så er du mere end velkommen til at ringe til os på tlf.: 4014 4100 og få et uforpligtende tilbud på en plejning af dit køretøj.​

Værksted

Bilplejen.dk

Rugårdsvej 259

5210 Odense NV

Kontor

Bilplejen.dk

Klemstrup 11

5400 Bogense

​5 / 5 stjerner i gennemsnit ud fra mere end 200 anmeldelser på Trustpilot & Facebook