star 5/5 i an​meldelser

th +4.000 følgere

car Gratis lånebil

Autopleje hos Bilplejen.dk i Odense - Fyn

En grundig autopleje behøver ikke at være dyr.

På Bilplejens værkstedet i Odense udfører vi autopleje til fornuftige priser, da alle biler fortjener en ordentlig rengøring en gang imellem.

Du er sikkert rigtig god til at spule bilen, støvsuge den og pudse vinduerne, men der gemmer sig desværre en masse skidt og møg i din bil som du ikke selv kan fjerne. Derfor står vores erfarne autoplejere klar til at give din bil en professionel pleje.

Familiebiler kan have brug for en biologisk lugtfjerner eller en grundig sæderens. Hundevenlige biler kan have godt af en tæpperens eller en rigtig grundig støvsugning og imprægnering. Ligegyldigt hvilken slags bil du har og hvad du udsætter den for så anbefaler vi at du lader en professionel afgøre om din bil kunne trænge til en autopleje.​

Udover de standard plejninger fjerner vi også hærværk som grafitti og posters, vi afrenser bilen for insekter, reparerer for stenskader, rengører efter brand- og røgskader og meget andet. Bilplejen.dk kan fikse det hele.

Bilplejen i Odense på Fyn består af et dygtigt og engageret team af autolakerer, autoklargører og administrende personale. Vi bestræber os på altid at holde humøret og vores kundeservice på et højt niveau. Vi tager os god tid til at lytte til dig, og vi går alt hvad vi kan for at pleje din bil indenfor den aftalte tidsramme.

Er du blevet interesseret i at give din bil en kærlig bilpleje så er du mere end velkommen til at ringe til os på tlf.: 4014 4100 og få et uforpligtende tilbud på en plejning af dit køretøj.​

​Få et uforpligtende tilbud på bilpleje

Vi står klar til at hjælpe med netop din bilopgave. Skriv til os og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
 
 
Vælg fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder​ på  logo-black

"God behandling!"

Virkelig god behandling både af mig som kunde og ikke mindst min bil Virkeligt godt arbejde Kan kun anbefales,hvis man holder af sit køretøj 

Jesper Rasmussen

"Meget god oplevelse"

Hvis du vil have din bil ordnet, så den er 100% i orden, så kører du til Odense og får lavet den hos Anders Nielsen fra Bilplejen. Han har ordnet alle mine biler og jeg bliver ved med at køre til Fyn, for hold da op hvor er manden en perfektionist.

Jakob Hougaard

"Rigtig god og venlig service"

Rigtig god og venlig service, hvor man virkelig føler sig i gode hænder.. Super professionelt arbejde - det er det hele værd! De små detaljer tæller... Kan kun anbefales!!!

Diana Sørensen

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Værksted

Bilplejen.dk 

Rugårdsvej 259 

5210 Odense NV

Kontor

Bilplejen.dk 

Korsbjergvej 11

5500 Middelfart

Kontakt

mail_19 Mail: info@bilplejen.dk 

tlf_22 Telefon: 4014 4100 (ingen SMS) 

tlf_22 SMS/MMS: 6045 0090