star 5/5 i an​meldelser

th +4.000 følgere

car Gratis lånebil

Bilplejen.dk er eksperter i Tesla

​Hvorfor er vi Tesla eksperter:

Vi har lavet Tesla’er i mere end 10 år, og har derigennem opbygget en solid viden om Tesla. Vi har lavet mange af alle modellerne; S-X-3-Y, og har selvfølgelig det rigtige løfteudstyr til alle modeller.

Når man laver så mange Tesla’er, lærer man alle kroge og finurligheder at kende og ved hvad der skal passes ekstra på, når man polerer på deres meget sarte lak.

Det kræver megen viden og erfaring at polere på bløde og sarte lakker som Tesla’s. Idet lakken er så blød som den er, kan man ikke bare polere løs med samme metoder som man kan på så andre lakker der ikke er lige så bløde. Hvis man bruger for hårde/grove polerpuder eller for groft polermiddel på en blød lak, risikerer man at lave så dybe slibespor at man ikke længere kan fjerne dem.

Det ser vi desværre temmelig ofte når bilerne har fået en ”salgsklargøring” af et ikke-kompetent værksted. De fleste salgsklargøringer på nye og brugte Tesla’er bliver gjort med såkaldte DA-maskiner, da de er de letteste af bruge når det skal gå stærkt. Men disse maskiner laver desværre micro-ridser i lakken. For at få den optimale glans ud af lakken, bør den poleres med rotor-polermaskine, men de maskiner er svære at bruge korrekt for ikke-erfarne værksteder.​

​Få et uforpligtende tilbud på bilpleje

Vi står klar til at hjælpe med netop din bilopgave. Skriv til os og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
 
 
Vælg fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Permanent glans og beskyttelse til din bil

Vi er eksperter i lige netop rotormaskiner, og bruger stort set kun denne type maskiner; fordi med disse i de rigtige hænder opnås de bedste resultater.

Vi har igennem vores erfaring udviklet en helt speciel poler-teknik til Tesla, og vores enestående resultater taler deres helt eget tydelige sprog.

Men en ting er at polere lakken op til en optimal glans og dybde, en anden ting er at beskytte den fremadrettet.

Vi har arbejdet med keramiske coatinger i mere end 20 år, og kun med de absolut bedste på markedet. Vi følger hele tiden udviklingen inden for coatings for at have det bedste på markedet. Med vores meget lange erfaring kan vi roligt sige: vi har det bedste på markedet til lang-tids beskyttelse. Vi kan faktisk tilbyde op til livstidsgaranti på vores permanente behandlinger, og når vi siger permanente, mener vi permanent UDEN genbehandlinger!!!


Det eneste du som forbruger skal gøre er; at vaske bilen ren…… og det er nemt da lakken er ekstremt smudsafvisende og vandafvisende.

Coating til min bil, hvad skal jeg vælge???

De oprindelige keramiske coatings, blev designet til at yde en meget stærkere beskyttelse af bilens lak, end f.eks voks og lakforsegler kan. Det er egentlig ikke den vandafvisende effekt man er efter som det primære formål, for det kan voks og lakforsegler allerede. Men voks og lakforsegler yder ingen fysisk beskyttelse mod børster i vaskehal, stenslag, almindeligt brug osv.

Nye autolakker bliver stadigt dårligere, tyndere og blødere, da der efterhånden er så mange strenge miljøkrav de skal leve op til, at det er umuligt at lave lak der kan holde i dag. Især de nye elbiler er hårdt ramt af dårlig lak, og da det er bilens dyreste reservedel at udskifte, giver det bestemt god mening at lægge en stærk coating på. Så at designe en coating der kunne klare det som moderne lak ikke længere kunne, er det egentlige formål, nemlig en tyk, hård og ekstremt slidstærk overflade. Desværre er der kommet rigtigt mange ”efterabere” på markedet i dag, der ikke yder den beskyttelse, og gør det rigtigt svært for forbrugeren at vælge.

Generelt set kan man dele coatings op i to grupper, dem der har begrænset levetid og skal genbehandles efter et år eller to, og dem der aldrig skal genbehandles….. de permanente.

Fælles for alle coatings er; at de alle ser godt ud når de forlader værkstedet og er meget vand/smudsafvisende.

De største forskelle er pris, holdbarhed, styrke og beskyttelse.

Coatingen vi bruger er også 100% kemiresistent, den kan IKKE fjernes ved brug af skrappe kemikalier eller forkerte vaskeprodukter, den er meget ridseresistent/stenslagsresistent samt uv beskyttende så du undgår falmning af lakken på sigt.

På meget udsatte steder, (forskelligt fra model til model), anbefaler vi at man lægger PPF (på dansk: stenslagsfolie) på. Det gør vi fordi denne gummifolie er ekstremt modstandsdygtig over for stenslag og ridser, og beskytter de steder hvor selv den bedste coating ikke er tilstrækkelig.

Tænker du på at købe en helt ny Tesla, er det meget vigtigt at du siger til forhandleren at bilen under ingen omstændigheder må vaskes eller poleres inden du henter den. Forhandlerne vasker bilen i vaskehal og derefter sætter en klargøringsmand på den med en polermaskine. Det betyder bilen får vaskeridser, og de er typisk så dybe at man ikke bør fjerne dem helt, da man så fjerne for meget af den i forvejen tynde bløde lak.

Det er også meget vigtigt at bestille tid til behandling af din bil hurtigst muligt, da den allerede fra første tur begynder at få stenslag i lakken, og jo mindre den kører inden den bliver beskyttet, jo mindre skader er der på den.

Igennem vores mangeårige erfaring med så mange Tesla’er, har vi selvsagt fået en enorm indsigt i disse biler. Det betyder også at, når vi får brugte biler ind til polering, så ser vi hvor og hvor meget de er blevet slidt og ridset, og ud fra det lærer vi en masse om hvor og hvordan de skal beskyttes fremover.

 
Al den erfaring får du som forbruger glæde af når Tesla eksperten beskytter din bil.

Derfor er vi Tesla ekspert😊

Det siger vores kunder​ på  logo-black

"God behandling!"

Virkelig god behandling både af mig som kunde og ikke mindst min bil Virkeligt godt arbejde Kan kun anbefales,hvis man holder af sit køretøj 

Jesper Rasmussen

"Meget god oplevelse"

Hvis du vil have din bil ordnet, så den er 100% i orden, så kører du til Odense og får lavet den hos Anders Nielsen fra Bilplejen. Han har ordnet alle mine biler og jeg bliver ved med at køre til Fyn, for hold da op hvor er manden en perfektionist.

Jakob Hougaard

"Rigtig god og venlig service"

Rigtig god og venlig service, hvor man virkelig føler sig i gode hænder.. Super professionelt arbejde - det er det hele værd! De små detaljer tæller... Kan kun anbefales!!!

Diana Sørensen

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Værksted

Bilplejen.dk 

Rugårdsvej 259 

5210 Odense NV

Kontor

Bilplejen.dk 

Korsbjergvej 11

5500 Middelfart

Kontakt

mail_19 Mail: info@bilplejen.dk 

tlf_22 Telefon: 4014 4100 (ingen SMS) 

tlf_22 SMS/MMS: 6045 0090