Gratis låne bil ved pol​ering

Autoklargøring hos Bilplejen.dk i Odense - Fyn

Skal bilen snart sælges? Så er du helt sikkert interesseret i en posetiv gensalgsværdig. Dette sikre du ved at sende din bil til en professionel autoklargøring.

Det kan også ske at du blot ønsker dig fornemmelsen af at sætte dig ind bag rettet i en ren, velduftende og skinnede bil. Dette kan en grundig autoklargøring sørge for.


Alle biler har brug for en autoklargøring i form af pleje, rengøring og udluftning. Hos bilplejen i Odense på Fyn anbefaler vi bilejere at sende deres bil til en professionel plejening min. 1 gang om året. Især efter den kolde og hårde vinter er det vigtigt at bilen får en grundig undervognsbehandling, da vintersalten sidder og tærer og slider på bilen.

Vores erfarne, servicemindede og engagerede klargøringmænd udfører både udvendig og indvendig klargøring. Vores værksteder har alt det udstyr som det kræver for en grundig og holdbar pleje af køretøjer.​

Udvendig autopleje består bl.a. i en grundig dybdepolering, langtidsholdbar lakforsegling, damprens af motorrum og fjernelse af tjære. Den indvendige klargøring byder på rensning af himmel og bundmåtter, en grundig rengøring omkring hulrum og kontakter, rensning af vinyl og plast, vinduespolering og meget andet.


Udover vores gennemførte autoklargøring tilbyder vi også læderrens med speciellerensemidler og lædercreme der er skånsomme for læderet. Vi fjerner gerne dårlige og ubehagelige lugte der kan fremkomme pga. cigaretrøg, madrester eller husdyr i bilen.

Hos Bilplejen.dk ved vi hvor vigtigt det er at bilen bliver plejet og behandlet så den kan holde i mange år, og derfor tilbyder vi autoklargøring til priser, hvor alle kan være med.​

Værksted

Bilplejen.dk

Rugårdsvej 259

5210 Odense NV

Kontor

Bilplejen.dk

Billeshavevej 51A

5500 Middelfart

​5 / 5 stjerner i gennemsnit ud fra mere end 200 anmeldelser på Trustpilot & Facebook