star 5/5 i an​meldelser

th +4.000 følgere

car Gratis lånebil

Autoklargøring hos Bilplejen.dk i Odense - Fyn

Skal bilen snart sælges? Så er du helt sikkert interesseret i en posetiv gensalgsværdig. Dette sikre du ved at sende din bil til en professionel autoklargøring.

Det kan også ske at du blot ønsker dig fornemmelsen af at sætte dig ind bag rettet i en ren, velduftende og skinnede bil. Dette kan en grundig autoklargøring sørge for.

Alle biler har brug for en autoklargøring i form af pleje, rengøring og udluftning. Hos bilplejen i Odense på Fyn anbefaler vi bilejere at sende deres bil til en professionel plejening min. 1 gang om året. Især efter den kolde og hårde vinter er det vigtigt at bilen får en grundig undervognsbehandling, da vintersalten sidder og tærer og slider på bilen.

Vores erfarne, servicemindede og engagerede klargøringmænd udfører både udvendig og indvendig klargøring. Vores værksteder har alt det udstyr som det kræver for en grundig og holdbar pleje af køretøjer.​

Udvendig autopleje består bl.a. i en grundig dybdepolering, langtidsholdbar lakforsegling, damprens af motorrum og fjernelse af tjære. Den indvendige klargøring byder på rensning af himmel og bundmåtter, en grundig rengøring omkring hulrum og kontakter, rensning af vinyl og plast, vinduespolering og meget andet.

Udover vores gennemførte autoklargøring tilbyder vi også læderrens med speciellerensemidler og lædercreme der er skånsomme for læderet. Vi fjerner gerne dårlige og ubehagelige lugte der kan fremkomme pga. cigaretrøg, madrester eller husdyr i bilen.

Hos Bilplejen.dk ved vi hvor vigtigt det er at bilen bliver plejet og behandlet så den kan holde i mange år, og derfor tilbyder vi autoklargøring til priser, hvor alle kan være med.​

​Få et uforpligtende tilbud på bilpleje

Vi står klar til at hjælpe med netop din bilopgave. Skriv til os og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
 
 
Vælg fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder​ på  logo-black

"God behandling!"

Virkelig god behandling både af mig som kunde og ikke mindst min bil Virkeligt godt arbejde Kan kun anbefales,hvis man holder af sit køretøj 

Jesper Rasmussen

"Meget god oplevelse"

Hvis du vil have din bil ordnet, så den er 100% i orden, så kører du til Odense og får lavet den hos Anders Nielsen fra Bilplejen. Han har ordnet alle mine biler og jeg bliver ved med at køre til Fyn, for hold da op hvor er manden en perfektionist.

Jakob Hougaard

"Rigtig god og venlig service"

Rigtig god og venlig service, hvor man virkelig føler sig i gode hænder.. Super professionelt arbejde - det er det hele værd! De små detaljer tæller... Kan kun anbefales!!!

Diana Sørensen

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Værksted

Bilplejen.dk 

Rugårdsvej 259 

5210 Odense NV

Kontor

Bilplejen.dk 

Korsbjergvej 11

5500 Middelfart

Kontakt

mail_19 Mail: info@bilplejen.dk 

tlf_22 Telefon: 4014 4100 (ingen SMS) 

tlf_22 SMS/MMS: 6045 0090