star 5/5 i an​meldelser

th +4.000 følgere

car Gratis lånebil

Opti-Coat - optimal beskyttelse til din bil​

Opti-Coat produkterne fra Optimum, er markedets mest gennemtestede form for coating. Opti-Coat er en slidstærk keramisk klarlak , der gør din bils lak imponerende modstandsdygtig overfor ridser og kemisk ætsning fra udefrakommende påvirkninger. Lad Bilplejen.dk behandle din bil med Opti-Coat - så giver du den optimal beskyttelse.​

Beskytter bedre end bilens originale lak

Ved behandling med Opti-Coat, så er det coatingen, der danner overfladen på lakken og i et langt tykkere lag end voks og laksforsegling gør. Trods det påføres i et relativt tyndt lag, så er det nok til at modvirke ridser i langt større grad end bilens originale lak, idet den er væsentlig hårdere. Samtidig, så har coatingen elementafvisende egenskaber, der gør den daglige vedligeholdelse betydeligt nemmere og overskuelig.

Renere bil - mindre bilvask

Ligesom normal bilvoks og lakforsegling , så er produktet sammensat til at tilføre lakken en effektiv afprelningseffekt af vand og andre elementer. Derfor vil man opleve at bilen forbliver renere igennem længere tid og ikke behøver bilvask så ofte. Især på dette punkt, er Opti-Coats egenskaber bedre en konventionelle produkter på markedet.

Certificeret Opti-Coat center

Bilplejen.dk er ét af blot få Opti-Coat centre i Danmark. Vi er er specialister i kvalitetsbilpleje til private, erhverv og entusiaster. Så uanset, om du ejer en Tesla, sportsvogn eller familiebil, så kan vi sikre din bil perfekt beskyttelse.

Fordele ved Opti-Coat

  • Permanent beskyttelse
  • Glans og klarhed
  • Nemmere vedligehold og rengøring

Opti-Coat Pro & Opti-Coat Pro+

Hos Bilplejen.dk udfører vi behandlinger med Opti-Coat Pro og Opti-Coat Pro+. Du kan se mere om forskellene i beskyttelse, holdbarhed og glans nedenfor.

Opti-Coat Pro

Beskyttelse - 90%
Holdbarhed - 100%
Glans - 70%

Opti-Coat Pro+

Beskyttelse - 100%
Holdbarhed - 100%
Glans - 100%

​Ønsker du en pris på behandling?

Så kontakt os for et uforpligtende tilbud i dag. Du finder os i Odense på Fyn, hvor vi dagligt servicerer kunder fra hele Danmark.

​Få et uforpligtende tilbud på bilpleje

Vi står klar til at hjælpe med netop din bilopgave. Skriv til os og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
 
 
Vælg fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder​ på  logo-black

"God behandling!"

Virkelig god behandling både af mig som kunde og ikke mindst min bil Virkeligt godt arbejde Kan kun anbefales,hvis man holder af sit køretøj 

Jesper Rasmussen

"Meget god oplevelse"

Hvis du vil have din bil ordnet, så den er 100% i orden, så kører du til Odense og får lavet den hos Anders Nielsen fra Bilplejen. Han har ordnet alle mine biler og jeg bliver ved med at køre til Fyn, for hold da op hvor er manden en perfektionist.

Jakob Hougaard

"Rigtig god og venlig service"

Rigtig god og venlig service, hvor man virkelig føler sig i gode hænder.. Super professionelt arbejde - det er det hele værd! De små detaljer tæller... Kan kun anbefales!!!

Diana Sørensen

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Værksted

Bilplejen.dk 

Rugårdsvej 259 

5210 Odense NV

Kontor

Bilplejen.dk 

Korsbjergvej 11

5500 Middelfart

Kontakt

mail_19 Mail: info@bilplejen.dk 

tlf_22 Telefon: 4014 4100 (ingen SMS) 

tlf_22 SMS/MMS: 6045 0090