Gratis låne bil ved pol​ering

Bilpleje for bilentusiaster

Ved Bilplejen.dk v/ Anders Nielsen, udfører vi professionel bilpleje for mange bilentusiaster med sportsbiler, veteranbiler, klassiske biler/vintage biler, luksusbiler og udstillingsbiler. Herunder de forskellige biltyper som coupé, sedan, spider og cabriolet.

Typer bilpleje


Rabat og medlemsfordele for klubber​/foreninger

Hos Bilplejen.dk tilbyder vi en række fordele til klubber/foreninger for bilentusiaster med sportsbiler, veteranbiler, klassiske biler/vintage biler, luksusbiler og udstillingsbiler. Herunder rabat og andre attraktive medlemsfordele, der aftales i dialog med den enkelte forening/klub. Ønsker du at vide, om din klub samarbejder med os eller ønsker du at høre mere om mulighederne for et samarbejde med din klub/forening, så udfyld formularen nederst på siden.

Anmeldelser fra kunder

trustpilot.dk og Facebook, har du mulighed for at læse anmeldelser fra nogle af vore kunder. Ifølge anmeldelses-sitet Trustpilot, så Bilplejen.dk det bedste udførende værksted i kategorien "Bilpleje". Det er vi stolte af - og det forpligter! Under ”Før/efter” kan du se billeder fra nogle af vore behandlinger.

Bilpleje i Odense på Fyn

Du finder vores værksted på Rugårdsvej 259 i 5210 Odense NV. Vore kunder kommer fra hele Danmark - mange især fra Odense og resten af Fyn.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på bilpleje, så kontakt os på telefon 4014 4100 eller mailen info@bilplejen.dk. Du kan også bruge formularen i højre side.

Bliv kontaktet vedr. medlemsaftale​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Værksted

Bilplejen.dk

Rugårdsvej 259

5210 Odense NV

Kontor

Bilplejen.dk

Billeshavevej 51A

5500 Middelfart

​5 / 5 stjerner i gennemsnit ud fra mere end 200 anmeldelser på Trustpilot & Facebook