Gratis låne bil ved pol​ering

Bilpleje for erhverv

Bilplejen.dk v/ Anders Nielsen, udfører også professionel bilpleje for erhvervskunder med firmabiler som varevogne, leasede biler og personbiler. Dette omfatter alle de forskellige biltyper som mikrobiler, minibiler, biler i mellemklassen, premiumbiler, luksusbiler, MPV'ere, SUV'ere, hatchbacks, hybridbiler, elbiler, sedan'er, firehjulstrækkere og stationscars/familiebiler.

Typer bilpleje


Rabat og fordele ved firmaaftale

Ved Bilplejen.dk tilbyder vi erhvervskunder en række fordele, når man laver en firmaaftale med os. Herunder rabat og andre attraktive fordele i forbindelse med bilpleje af firmaets varevogne, leasede biler eller personbiler.  Ønsker du at vide mere om mulighederne for en firmaaftale med din virksomhed, så udfyld formularen nederst på siden.

Anmeldelser fra erhvervskunder

trustpilot.dk og Facebook, der kan du læse anmeldelser fra nogle af vore erhvervskunder. Bilplejen.dk er det bedste udførende værksted indenfor kategorien "Bilpleje", ifølge Trustpilot. Det er vi stolte af - og det forpligter! Under ”Før/efter” kan du se billeder fra nogle af vore behandlinger.

Bilpleje i Odense på Fyn

Du finder vores værksted på Rugårdsvej 259 i 5210 Odense NV. Vore erhvervskunder kommer fra hele Danmark - mange primært fra Odense og resten af Fyn.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på bilpleje, så kontakt os på telefon 4014 4100 eller mailen info@bilplejen.dk. Du er også velkommen til at benytte formularen i højre side.

Bliv kontaktet vedr. firmaaftale​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Værksted

Bilplejen.dk

Rugårdsvej 259

5210 Odense NV

Kontor

Bilplejen.dk

Billeshavevej 51A

5500 Middelfart

​5 / 5 stjerner i gennemsnit ud fra mere end 200 anmeldelser på Trustpilot & Facebook