star 5/5 i an​meldelser

th +3.000 følgere

car Gratis lånebil

Bilpleje for erhverv

Bilplejen.dk v/ Anders Nielsen, udfører også professionel bilpleje for erhvervskunder med firmabiler som varevogne, leasede biler og personbiler. Dette omfatter alle de forskellige biltyper som mikrobiler, minibiler, biler i mellemklassen, premiumbiler, luksusbiler, MPV'ere, SUV'ere, hatchbacks, hybridbiler, elbiler, sedan'er, firehjulstrækkere og stationscars/familiebiler.

Typer bilpleje

Rabat og fordele ved firmaaftale

Ved Bilplejen.dk tilbyder vi erhvervskunder en række fordele, når man laver en firmaaftale med os. Herunder rabat og andre attraktive fordele i forbindelse med bilpleje af firmaets varevogne, leasede biler eller personbiler. Ønsker du at vide mere om mulighederne for en firmaaftale med din virksomhed, så udfyld formularen nederst på siden.

Anmeldelser fra erhvervskunder

trustpilot.dk og Facebook, der kan du læse anmeldelser fra nogle af vore erhvervskunder. Bilplejen.dk er det bedste udførende værksted indenfor kategorien "Bilpleje", ifølge Trustpilot. Det er vi stolte af - og det forpligter! Under ”Før/efter” kan du se billeder fra nogle af vore behandlinger.

Bilpleje i Odense på Fyn

Du finder vores værksted på Rugårdsvej 259 i 5210 Odense NV. Vore erhvervskunder kommer fra hele Danmark - mange primært fra Odense og resten af Fyn.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på bilpleje, så kontakt os på telefon 4014 4100 eller mailen info@bilplejen.dk. Du er også velkommen til at benytte formularen i højre side.

​Få et uforpligtende tilbud på bilpleje

Vi står klar til at hjælpe med netop din bilopgave. Skriv til os og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
 
 
Vælg fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder​ på  logo-black

"God behandling!"

Virkelig god behandling både af mig som kunde og ikke mindst min bil Virkeligt godt arbejde Kan kun anbefales,hvis man holder af sit køretøj 

Jesper Rasmussen

"Meget god oplevelse"

Hvis du vil have din bil ordnet, så den er 100% i orden, så kører du til Odense og får lavet den hos Anders Nielsen fra Bilplejen. Han har ordnet alle mine biler og jeg bliver ved med at køre til Fyn, for hold da op hvor er manden en perfektionist.

Jakob Hougaard

"Rigtig god og venlig service"

Rigtig god og venlig service, hvor man virkelig føler sig i gode hænder.. Super professionelt arbejde - det er det hele værd! De små detaljer tæller... Kan kun anbefales!!!

Diana Sørensen

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

fb  Følg med på Facebook

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Værksted

Bilplejen.dk 

Rugårdsvej 259 

5210 Odense NV

Kontor

Bilplejen.dk 

Korsbjergvej 11

5500 Middelfart

Kontakt

mail_19 Mail: info@bilplejen.dk 

tlf_22 Telefon: 4014 4100 (ingen SMS) 

tlf_22 SMS/MMS: 6045 0090