star 5/5 i an​meldelser

th +4.000 følgere

car Gratis lånebil

Guides

Her har vi samlet forskellige guides der svarer på alt fra hvordan du plejer din veteranbil bedst, til hvordan du vælger den rigtige lakforsegling til din sportsbil.

PPF folie til bil: Beskyt din bil mod stenslag og ridser

Beskyt din bil mod stenslag og ridser med folie til bil. PPF stenslagsfolie er den perfekte løsning til veteranbiler, klassiske biler og sportsbiler.

Klæbefolie kontra stenslagsfolie til bil: Hvad er det bedste valg?

Når det kommer til at beskytte din bil mod stenslag og ridser, er der flere muligheder. To populære muligheder er stenslagsfolie og klæbefolie. Men hvad er forskellen mellem dem, og hvilken skal du vælge?

Amerikanerbiler

Er du en stolt ejer af en amerikanerbil? Så ved du også, hvor vigtigt den rigtige pleje og beskyttelse er. Hos Bilplejen.dk tilbyder vi professionel behandling af amerikanerbiler.​

Keramisk coating: Den ultimative beskyttelse til din bil

Få keramisk coating til din bil for den ultimative beskyttelse. Beskytter mod ridser, UV-stråler og bevarer bilens udseende i mange år.​

Veteranbiler og specialbiler

Beskyt din veteran- eller specialbil med keramisk coating, lakforsegling eller folie. Bevar bilens kvalitet og forlæng holdbarheden hos Bilplejen.dk.

PPF folie: En investering i bevarelsen af din luksusbil

Beskyt din bil med PPF folie - den ideelle løsning til at bevare lakken og undgå ridser og stenslag. Få professionel påføring hos Bilplejen.

Roadster

Er du ejer af en roadster og vil du gerne have den til altid at stå skarpt? Få professionel hjælp til PPF folie, keramisk coating og lakforsegling hos Bilplejen.dk.

Mustang

Beskyt din Mustang mod ridser med vores behandlinger! Vi tilbyder PPF folie, keramisk coating og lakforsegling til en langtidsholdbar beskyttelse.

10 gode grunde til at anvende beskyttelsesfilm til din bil

Beskyttelsesfilm til din bil: Bevar bilens værdi og udseende med en transparent film, der beskytter mod stenslag, ridser og slid. Bestil en behandling hos bilplejen.dk.

Bilindpakning: Forny din bils udseende og forlæng levetiden

Ønsker du at forbedre og beskytte din bils udseende? Opdag fordelene ved bilindpakning og hold lakken i perfekt stand.

Porsche

Beskyt din Porsche med vores professionelle bilplejebehandlinger, herunder PPF folie, keramisk coating og lakforsegling. Forlæng bilens levetid og få en forbedret finish.

​Få et uforpligtende tilbud på bilpleje

Vi står klar til at hjælpe med netop din bilopgave. Skriv til os og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
 
 
Vælg fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder​ på  logo-black

"God behandling!"

Virkelig god behandling både af mig som kunde og ikke mindst min bil Virkeligt godt arbejde Kan kun anbefales,hvis man holder af sit køretøj 

Jesper Rasmussen

"Meget god oplevelse"

Hvis du vil have din bil ordnet, så den er 100% i orden, så kører du til Odense og får lavet den hos Anders Nielsen fra Bilplejen. Han har ordnet alle mine biler og jeg bliver ved med at køre til Fyn, for hold da op hvor er manden en perfektionist.

Jakob Hougaard

"Rigtig god og venlig service"

Rigtig god og venlig service, hvor man virkelig føler sig i gode hænder.. Super professionelt arbejde - det er det hele værd! De små detaljer tæller... Kan kun anbefales!!!

Diana Sørensen

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Værksted

Bilplejen.dk 

Rugårdsvej 259 

5210 Odense NV

Kontor

Bilplejen.dk 

Korsbjergvej 11

5500 Middelfart

Kontakt

mail_19 Mail: info@bilplejen.dk 

tlf_22 Telefon: 4014 4100 (ingen SMS) 

tlf_22 SMS/MMS: 6045 0090