Gratis låne bil ved pol​ering

Klargøring af bil hos Bilplejen.dk i Odense - Fyn

Ønsker du at din bil skal holde i så mange år som muligt, så er en klargøring af bilen i ny og næ det helt rigtige at gøre.

Eller skal du til at sælge din bil? Så gælder det bare om at få den til at skinne og dufte som ny, det kan nemlig have en positiv indvirkning på gensalgsværdien.


Indvendig klargøring

Bilplejen.dk har professionelle og erfarne medarbejdere, der står klar til at udføre klargøring af bilen, både indvendig og udvendig. Vores indvendige klargøring består blandt andet af en grundig støvsugning, sæde- og tæpperens, vinduespuds og udluftning med speciel turbo-trykluft.


Udvendig klargøring

Den udvendige bilklargøring består af bil- og motorvask, afrensning af lak, rudepolering og meget andet. For eksempel vil en rengøring af fælgene gøre, at din bil kører bedre, og en biologisk lugtfjerner vil give en velduftende og ren duft i bilen.

Beskyt bilen mod det danske vejr

Den danske vinter kan være rigtig hård ved en bil, og derfor er det altid en god idé at give bilen en professionel klargøring, når forårssolen begynder at kigge frem. Undervognen skal nemlig skylles for den hårde og tærende vintersalt. Derved undgår du at bilen ruster og bliver slidt før tid.


Mindst én gang om året

Hos Bilplejen anbefaler vi at du sender din bil til en professionel klargøring minimum én gang om året. På den måde er du sikker på, at du har gjort dit til at din bil kan holde i mange år frem.

Få tilbud på klargøring af bil

Vores værksted ligger på Rugårdsvej 259 i 5210 Odense NV, og du skal være mere end velkommen til at slå vejen ind forbi så en af vores engagerede medarbejdere kan tilse din bil og sammensætte den helt perfekte klargøring til dit køretøj.

Værksted

Bilplejen.dk

Rugårdsvej 259

5210 Odense NV

Kontor

Bilplejen.dk

Klemstrup 11

5400 Bogense

​5 / 5 stjerner i gennemsnit ud fra mere end 200 anmeldelser på Trustpilot & Facebook