star 5/5 i an​meldelser

th +4.000 følgere

car Gratis lånebil

Klargøring af bil hos Bilplejen.dk i Odense - Fyn

Ønsker du at din bil skal holde i så mange år som muligt, så er en klargøring af bilen i ny og næ det helt rigtige at gøre.

Eller skal du til at sælge din bil? Så gælder det bare om at få den til at skinne og dufte som ny, det kan nemlig have en positiv indvirkning på gensalgsværdien.


Indvendig klargøring

Bilplejen.dk har professionelle og erfarne medarbejdere, der står klar til at udføre klargøring af bilen, både indvendig og udvendig. Vores indvendige klargøring består blandt andet af en grundig støvsugning, sæde- og tæpperens, vinduespuds og udluftning med speciel turbo-trykluft.


Udvendig klargøring

Den udvendige bilklargøring består af bil- og motorvask, afrensning af lak, rudepolering og meget andet. For eksempel vil en rengøring af fælgene gøre, at din bil kører bedre, og en biologisk lugtfjerner vil give en velduftende og ren duft i bilen.

Beskyt bilen mod det danske vejr

Den danske vinter kan være rigtig hård ved en bil, og derfor er det altid en god idé at give bilen en professionel klargøring, når forårssolen begynder at kigge frem. Undervognen skal nemlig skylles for den hårde og tærende vintersalt. Derved undgår du at bilen ruster og bliver slidt før tid.


Mindst én gang om året

Hos Bilplejen anbefaler vi at du sender din bil til en professionel klargøring minimum én gang om året. På den måde er du sikker på, at du har gjort dit til at din bil kan holde i mange år frem.

Få tilbud på klargøring af bil

Vores værksted ligger på Rugårdsvej 259 i 5210 Odense NV, og du skal være mere end velkommen til at slå vejen ind forbi så en af vores engagerede medarbejdere kan tilse din bil og sammensætte den helt perfekte klargøring til dit køretøj.

​Få et uforpligtende tilbud på bilpleje

Vi står klar til at hjælpe med netop din bilopgave. Skriv til os og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
 
 
Vælg fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder​ på  logo-black

"God behandling!"

Virkelig god behandling både af mig som kunde og ikke mindst min bil Virkeligt godt arbejde Kan kun anbefales,hvis man holder af sit køretøj 

Jesper Rasmussen

"Meget god oplevelse"

Hvis du vil have din bil ordnet, så den er 100% i orden, så kører du til Odense og får lavet den hos Anders Nielsen fra Bilplejen. Han har ordnet alle mine biler og jeg bliver ved med at køre til Fyn, for hold da op hvor er manden en perfektionist.

Jakob Hougaard

"Rigtig god og venlig service"

Rigtig god og venlig service, hvor man virkelig føler sig i gode hænder.. Super professionelt arbejde - det er det hele værd! De små detaljer tæller... Kan kun anbefales!!!

Diana Sørensen

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Værksted

Bilplejen.dk 

Rugårdsvej 259 

5210 Odense NV

Kontor

Bilplejen.dk 

Korsbjergvej 11

5500 Middelfart

Kontakt

mail_19 Mail: info@bilplejen.dk 

tlf_22 Telefon: 4014 4100 (ingen SMS) 

tlf_22 SMS/MMS: 6045 0090