star 5/5 i an​meldelser

th +4.000 følgere

car Gratis lånebil

Polering af bil hos Bilplejen.dk i Odense - Fyn

Drop vaskehallen og den billige bilvoks, hvis du ønsker dig en flot og skinnende bil som du stolt kan vise frem. Vejen til en skinnende lak går nemlig via en grundig bilpolering.

Hos Bilplejen.dk i Odense udfører vi polering af din bil, så du slipper for at stå og ase og mase med det hjemme i garagen, og vi garanterer at du får en strålende bil som folk vil bemærke.


Bevar lak og bilfarve ved polering

Det handler dog ikke kun om at bilen skal se splinter ny ud, det handler nemlig også om at en grundig polering bevarer lakken og farverne på din bil.

Undgå 'for' billig polering

Mange mennesker vælger at tage den ’lette’ udvej ved at købe et billigt poleringsprodukt, problemet med det er dog at produktet kan vise sig at have en ringe effekt eller være helt ubrugeligt, og din bil fik derfor ikke den nødvendige behandling.

Grundig undersøgelse for bedre resultat

Ved Bilplejen.dk i Odense giver vi os derfor god tid til at undersøge din bil, så vi kan udføre den optimale bilpolering. Vi har mange års erfaring i arbejdet med biler og ved derfor hvordan man opnår de flotteste og mest holdbare resultater.


Flot polering af bil = højere pris

Ved at give din bil en flot polering, lakforsegling og en komplet rengøring i ny og næ, kan du også vinde en masse på gensalgsprisen, fordi en pæn og velholdt bil er meget lettere at sælge end en slidt og farveløs bil.​

Få tilbud på polering af bil​

Vi udfører bilpleje til rigtig gode priser. Kig ind forbi vores værksted på Rugårdsvej 259 i 5210 Odense NV på Fyn, så giver vi gerne din bil et kig og vurderer derefter, hvilken polering der egner sig bedst til din bil.

​Få et uforpligtende tilbud på bilpleje

Vi står klar til at hjælpe med netop din bilopgave. Skriv til os og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
 
 
Vælg fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder​ på  logo-black

"God behandling!"

Virkelig god behandling både af mig som kunde og ikke mindst min bil Virkeligt godt arbejde Kan kun anbefales,hvis man holder af sit køretøj 

Jesper Rasmussen

"Meget god oplevelse"

Hvis du vil have din bil ordnet, så den er 100% i orden, så kører du til Odense og får lavet den hos Anders Nielsen fra Bilplejen. Han har ordnet alle mine biler og jeg bliver ved med at køre til Fyn, for hold da op hvor er manden en perfektionist.

Jakob Hougaard

"Rigtig god og venlig service"

Rigtig god og venlig service, hvor man virkelig føler sig i gode hænder.. Super professionelt arbejde - det er det hele værd! De små detaljer tæller... Kan kun anbefales!!!

Diana Sørensen

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Værksted

Bilplejen.dk 

Rugårdsvej 259 

5210 Odense NV

Kontor

Bilplejen.dk 

Korsbjergvej 11

5500 Middelfart

Kontakt

mail_19 Mail: info@bilplejen.dk 

tlf_22 Telefon: 4014 4100 (ingen SMS) 

tlf_22 SMS/MMS: 6045 0090