Gratis låne bil ved pol​ering

Polering af bil hos Bilplejen.dk i Odense - Fyn

Drop vaskehallen og den billige bilvoks, hvis du ønsker dig en flot og skinnende bil som du stolt kan vise frem. Vejen til en skinnende lak går nemlig via en grundig bilpolering.

Hos Bilplejen.dk i Odense udfører vi polering af din bil, så du slipper for at stå og ase og mase med det hjemme i garagen, og vi garanterer at du får en strålende bil som folk vil bemærke.


Bevar lak og bilfarve ved polering

Det handler dog ikke kun om at bilen skal se splinter ny ud, det handler nemlig også om at en grundig polering bevarer lakken og farverne på din bil.

Undgå 'for' billig polering

Mange mennesker vælger at tage den ’lette’ udvej ved at købe et billigt poleringsprodukt, problemet med det er dog at produktet kan vise sig at have en ringe effekt eller være helt ubrugeligt, og din bil fik derfor ikke den nødvendige behandling.

Grundig undersøgelse for bedre resultat

Ved Bilplejen.dk i Odense giver vi os derfor god tid til at undersøge din bil, så vi kan udføre den optimale bilpolering. Vi har mange års erfaring i arbejdet med biler og ved derfor hvordan man opnår de flotteste og mest holdbare resultater.


Flot polering af bil = højere pris

Ved at give din bil en flot polering, lakforsegling og en komplet rengøring i ny og næ, kan du også vinde en masse på gensalgsprisen, fordi en pæn og velholdt bil er meget lettere at sælge end en slidt og farveløs bil.

Få tilbud på polering af bil​

Vi udfører bilpleje til rigtig gode priser. Kig ind forbi vores værksted på Rugårdsvej 259 i 5210 Odense NV på Fyn, så giver vi gerne din bil et kig og vurderer derefter, hvilken polering der egner sig bedst til din bil.

Værksted

Bilplejen.dk

Rugårdsvej 259

5210 Odense NV

Kontor

Bilplejen.dk

Klemstrup 11

5400 Bogense

​5 / 5 stjerner i gennemsnit ud fra mere end 200 anmeldelser på Trustpilot & Facebook