star 5/5 i an​meldelser

th +4.000 følgere

car Gratis lånebil

Rengøring af bil - hos Bilplejen.dk i Odense - Fyn

Du bemærker det sikkert ikke, men udluftningssystemet i din bil er fyldt med støv og skidt, på sæderne har der været spilt kaffe og sodavand, og din bil er så småt begyndt at ruste nedenunder.

En rengøring i ny og næ hjemme i indkørslen fejler absolut intet, men en komplet rengøring af bilen kræver ofte en masse specieludstyr som man ikke har derhjemme.

Hos BilPlejen i Odense har vi alt det udstyr det kræver for at udføre både indvendig og udvendig rengøring og pleje på din bil.

En indvendig rengøring består i en grundig støvsugning, rens af tæpper, sæder, himmel og bundmåtter. Pudsning af vinduer. Rensning af luft/ventilations dyser, vinyl og plast. Udblæsning med speciel turbo- trykluft.

Derudover fjerner vi også dårlige lugte som cigaretrøg, husdyr eller andre ubelejlige lugte. Er dine sæder læderbetrukket har vi også specielle rensemidler og metoder til en grundig læderens.

Vores udvendige rengøring består bl.a. af damprens af motorrum, dørfalser, fælge og en speciel affedtningsdamprens af lakken. Grundig dybdepolering, langtidsholdbar lakforsegling, vinduespolering og fjernelse af rust, tjære og nedfald.

Vi tilbyder seperat indvendig- eller udvendig rengøring, men du kan også vælge at få den komlette pakke, hvor vi giver din bil hele turen. Den komplette rengøring vil få din bil til at fremstå som ny uden at det skal koste dig en formue. BilPlejen.dk bestræber sig nemlig på at rengøre din bil til en rigtig god pris.

Kør bilen, lastvognen, campingvognen, bussen eller sågar båden ind på værkstedet på Rugårdsvej 259 i 5210 Odense NV og efterlad den et par timer i gode hænder, så garantere vi at du får den tilbage i en yderst velduftende og nydelig tilstand.

​Få et uforpligtende tilbud på bilpleje

Vi står klar til at hjælpe med netop din bilopgave. Skriv til os og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
 
 
Vælg fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder​ på  logo-black

"God behandling!"

Virkelig god behandling både af mig som kunde og ikke mindst min bil Virkeligt godt arbejde Kan kun anbefales,hvis man holder af sit køretøj 

Jesper Rasmussen

"Meget god oplevelse"

Hvis du vil have din bil ordnet, så den er 100% i orden, så kører du til Odense og får lavet den hos Anders Nielsen fra Bilplejen. Han har ordnet alle mine biler og jeg bliver ved med at køre til Fyn, for hold da op hvor er manden en perfektionist.

Jakob Hougaard

"Rigtig god og venlig service"

Rigtig god og venlig service, hvor man virkelig føler sig i gode hænder.. Super professionelt arbejde - det er det hele værd! De små detaljer tæller... Kan kun anbefales!!!

Diana Sørensen

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Værksted

Bilplejen.dk 

Rugårdsvej 259 

5210 Odense NV

Kontor

Bilplejen.dk 

Korsbjergvej 11

5500 Middelfart

Kontakt

mail_19 Mail: info@bilplejen.dk 

tlf_22 Telefon: 4014 4100 (ingen SMS) 

tlf_22 SMS/MMS: 6045 0090