Gratis låne bil ved pol​ering

Rengøring af bil - hos Bilplejen.dk i Odense - Fyn

Du bemærker det sikkert ikke, men udluftningssystemet i din bil er fyldt med støv og skidt, på sæderne har der været spilt kaffe og sodavand, og din bil er så småt begyndt at ruste nedenunder.

En rengøring i ny og næ hjemme i indkørslen fejler absolut intet, men en komplet rengøring af bilen kræver ofte en masse specieludstyr som man ikke har derhjemme.

Hos BilPlejen i Odense har vi alt det udstyr det kræver for at udføre både indvendig og udvendig rengøring og pleje på din bil.


En indvendig rengøring består i en grundig støvsugning, rens af tæpper, sæder, himmel og bundmåtter. Pudsning af vinduer. Rensning af luft/ventilations dyser, vinyl og plast. Udblæsning med speciel turbo- trykluft.

Derudover fjerner vi også dårlige lugte som cigaretrøg, husdyr eller andre ubelejlige lugte. Er dine sæder læderbetrukket har vi også specielle rensemidler og metoder til en grundig læderens.

Vores udvendige rengøring består bl.a. af damprens af motorrum, dørfalser, fælge og en speciel affedtningsdamprens af lakken. Grundig dybdepolering, langtidsholdbar lakforsegling, vinduespolering og fjernelse af rust, tjære og nedfald.


Vi tilbyder seperat indvendig- eller udvendig rengøring, men du kan også vælge at få den komlette pakke, hvor vi giver din bil hele turen. Den komplette rengøring vil få din bil til at fremstå som ny uden at det skal koste dig en formue. BilPlejen.dk bestræber sig nemlig på at rengøre din bil til en rigtig god pris.


Kør bilen, lastvognen, campingvognen, bussen eller sågar båden ind på værkstedet på Rugårdsvej 259 i 5210 Odense NV og efterlad den et par timer i gode hænder, så garantere vi at du får den tilbage i en yderst velduftende og nydelig tilstand.

Værksted

Bilplejen.dk

Rugårdsvej 259

5210 Odense NV

Kontor

Bilplejen.dk

Klemstrup 11

5400 Bogense

​5 / 5 stjerner i gennemsnit ud fra mere end 200 anmeldelser på Trustpilot & Facebook