star 5/5 i an​meldelser

th +3.000 følgere

car Gratis lånebil

Bilpleje for private

Hos Bilplejen.dk v/ Anders Nielsen, udfører vi professionel bilpleje for mange private kunder med personbiler. Dette omfatter alle de forskellige biltyper som mikrobiler, minibiler, biler i mellemklassen, premiumbiler, luksusbiler, MPV'ere, SUV'ere, hatchbacks, hybridbiler, elbiler, sedan'er, firehjulstrækkere og stationscars/familiebiler.

Typer bilpleje

Rabatkupon på Facebook

Som privatkunde, har du mulighed for at benytte vores rabatkupon, der giver 15% på alle vore behandlinger. Læs mere under rabatkupon.

Anmeldelser fra private kunder

trustpilot.dk og Facebook, der kan du læse anmeldelser fra mange af vore private kunder. Ifølge Trustpilot, så er vi det bedste udførende værksted indenfor kategorien "Bilpleje". Det er vi stolte af og det forpligter naturligvis. Under ”Før/efter” kan du se billeder fra nogle af vore behandlinger.

Bilpleje i Odense på Fyn

​Du finder vores værksted​ på Rugårdsvej 259 i 5210 Odense NV. Vore private kunder kommer generelt fra hele Danmark - hovedparten primært fra Odense og resten af Fyn.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på bilpleje, så kontakt os på telefon 4014 4100 eller mailen info@bilplejen.dk. Du kan også benytte formularen i højre side.

​Få et uforpligtende tilbud på bilpleje

Vi står klar til at hjælpe med netop din bilopgave. Skriv til os og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
 
 
Vælg fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder​ på  logo-black

"God behandling!"

Virkelig god behandling både af mig som kunde og ikke mindst min bil Virkeligt godt arbejde Kan kun anbefales,hvis man holder af sit køretøj 

Jesper Rasmussen

"Meget god oplevelse"

Hvis du vil have din bil ordnet, så den er 100% i orden, så kører du til Odense og får lavet den hos Anders Nielsen fra Bilplejen. Han har ordnet alle mine biler og jeg bliver ved med at køre til Fyn, for hold da op hvor er manden en perfektionist.

Jakob Hougaard

"Rigtig god og venlig service"

Rigtig god og venlig service, hvor man virkelig føler sig i gode hænder.. Super professionelt arbejde - det er det hele værd! De små detaljer tæller... Kan kun anbefales!!!

Diana Sørensen

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

fb  Følg med på Facebook

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Værksted

Bilplejen.dk 

Rugårdsvej 259 

5210 Odense NV

Kontor

Bilplejen.dk 

Korsbjergvej 11

5500 Middelfart

Kontakt

mail_19 Mail: info@bilplejen.dk 

tlf_22 Telefon: 4014 4100 (ingen SMS) 

tlf_22 SMS/MMS: 6045 0090