Gratis låne bil ved pol​ering

Lakforsegling - hos Bilplejen.dk i Odense - Fyn

Hvorfor ikke bevare din bils splinter nye udseende? En bil kan nemlig sagtens holde sit nye og præsentable udseende i mange år frem, hvis du sørger for den rette bilpleje.

Ved lakforsegling bliver bilen som ny

Hos Bilplejen.dk udfører vi lakforsegling på din bil, da det er en vigtig del i processen til en skinnende og flot bil. Dette kan også være en rigtig god idé i forbindelse med salg af din bil, så den fremstår så ny og flot som overhovedet muligt.

Polering før lakforsegling

En lakforsegling udskyder ældringstegnene, og udfylder ridser og ujævnheder i den tidligere lak som kan være påført i vaskehallen, sammenstød med andre biler eller anden årsag. Før en lakforseglingen skal bilen poleres, og når bilen er blevet poleret er det tid til at påbegynde forseglingen.

Lakken bliver smurt ind i lakforsegling og skal hærde i et par timer, hvorefter den overskydende forsegling bliver tøret af.

Lakforsegling beskytter bilen

Arbejdet sikrer nu at lakken på din bil ikke falmer, og den vil beskytte mod ridser og skrammer. Derudover bliver fugleklatter et væsenligt mindre problem med en lakforsegling, da de vil være meget nemmere at fjerne.


Bør gøres én gang om året

Vi anbefaler at du sender din bil til lakforsegling minimun 1 gang om året. På den måde sørger du for at din bils udseende ikke ældes alt for hurtigt. Om du har dyr BMW eller en billigere Fiat model, er en lakforsegling en optimal pleje til din bil.

Få pris på lakforsegling

Hos Bilplejen udfører vi med stor erfaring lakforsegling og generel bilpleje. Har du nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at slå vejen ind forbi vores værksted på Rugårdsvej 259 i 5210 Odense NV.

Værksted

Bilplejen.dk

Rugårdsvej 259

5210 Odense NV

Kontor

Bilplejen.dk

Billeshavevej 51A

5500 Middelfart

​5 / 5 stjerner i gennemsnit ud fra mere end 200 anmeldelser på Trustpilot & Facebook