star 5/5 i an​meldelser

th +4.000 følgere

car Gratis lånebil

Lakforsegling - hos Bilplejen.dk i Odense - Fyn

Hvorfor ikke bevare din bils splinter nye udseende? En bil kan nemlig sagtens holde sit nye og præsentable udseende i mange år frem, hvis du sørger for den rette bilpleje.

Ved lakforsegling bliver bilen som ny

Hos Bilplejen.dk udfører vi lakforsegling på din bil, da det er en vigtig del i processen til en skinnende og flot bil. Dette kan også være en rigtig god idé i forbindelse med salg af din bil, så den fremstår så ny og flot som overhovedet muligt.

Polering før lakforsegling

En lakforsegling udskyder ældringstegnene, og udfylder ridser og ujævnheder i den tidligere lak som kan være påført i vaskehallen, sammenstød med andre biler eller anden årsag. Før en lakforseglingen skal bilen poleres, og når bilen er blevet poleret er det tid til at påbegynde forseglingen.

Lakken bliver smurt ind i lakforsegling og skal hærde i et par timer, hvorefter den overskydende forsegling bliver tørret af.

Læs om polering af din bil her

Lakforsegling beskytter bilen

Arbejdet sikrer nu at lakken på din bil ikke falmer, og den vil beskytte mod ridser og skrammer. Derudover bliver fugleklatter et væsentligt mindre problem med en lakforsegling, da de vil være meget nemmere at fjerne.


Bør gøres én gang om året

Vi anbefaler at du sender din bil til lakforsegling minimum 1 gang om året. På den måde sørger du for at din bils udseende ikke ældes alt for hurtigt. Om du har en dyr BMW eller en billigere Fiat model, er en lakforsegling en optimal pleje til din bil.

Få pris på lakforsegling

Hos Bilplejen udfører vi med stor erfaring lakforsegling og generel bilpleje. Har du nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at slå vejen ind forbi vores værksted på Rugårdsvej 259 i 5210 Odense NV.

Fem grunde til at lakforsegling er en god løsning til at beskytte din bil

Når det kommer til at beskytte din bil, er der mange forskellige metoder og produkter på markedet. En af de mest effektive måder at beskytte din bils lak på er ved at anvende lakforsegling. Her er fem grunde til hvorfor lakforsegling er en god løsning til at beskytte din bil.

1. Langvarig beskyttelse

Lakforsegling danner en effektiv og beskyttende barriere mellem bilens lak og omgivelserne. Denne barriere sikrer, at din bils lak forbliver i god stand i lang tid.

2. Bevarer bilens skønhed

Over tid kan din bil blive udsat for ridser, misfarvning og flyverust, der kan påvirke dens udseende. Ved at anvende lakforsegling kan du beskytte din bils lak mod disse skader.

3. Nemmere vedligeholdelse

En bil med lakforsegling er nemmere at rengøre og vedligeholde. Da lakforseglingen skaber en glat overflade, bliver det lettere at fjerne skidt og pletter.

4. Beskytter mod miljøpåvirkninger

Lakken på din bil kan blive påvirket af solens UV-stråler, nedfald, fugleklatter og andre forurenende stoffer. Lakforsegling beskytter mod disse miljøpåvirkninger og forhindrer skader på lakken.

5. Øger gensalgsværdien

En bil med velbevaret lak vil have en højere gensalgsværdi. Ved at anvende lakforsegling sikrer du, at din bil forbliver flot og attraktiv, hvilket kan betyde en bedre pris, hvis du en dag beslutter dig for at sælge den.

FAQ - De 3 mest stillede spørgsmål om lakforsegling

1. Hvor længe holder en lakforsegling?

En lakforsegling kan have forskellig holdbarhed afhængig af flere faktorer. Generelt set kan en god lakforsegling vare i op til et par år, men det afhænger af, hvordan bilen bruges og vedligeholdes.

For at forlænge bilens holdbarhed efter lakforseglingen på din bil, er der nogle vigtige punkter, du bør følge:

  • Regelmæssig vask og rengøring vil hjælpe med at bevare den beskyttende overflade og forlænge holdbarheden af lakforseglingen.

  • Brug milde rengøringsmidler og undgå at bruge aggressive kemikalier eller rengøringsprodukter, der kan skade lakforseglingen.

  • Undgå ridser og skrammer ved at være forsigtig, når du parkerer og håndterer din bil.

2. Er det bedst at vælge lakforsegling frem for keramisk coating?

Når det kommer til at beskytte din bil og give den et skinnende finish, er der flere muligheder at vælge imellem. To populære valg er lakforsegling og keramisk coating.

Lakforsegling er en beskyttende behandling, der påføres bilens lak. Den danner en usynlig barriere, der beskytter mod forurening, UV-stråler, fugt og rust. Lakforseglingen holder i et par år og kræver regelmæssig vedligeholdelse for at opretholde sin effektivitet.

Keramisk coating er en mere avanceret og langvarig løsning. Den består af en tynd, beskyttende film, der danner en kemisk binding med bilens lak. Dette skaber en ekstremt holdbar og modstandsdygtig overflade. Keramisk coating kan holde i flere år.

Læs mere om keramisk coating her

3. Er det nødvendigt at lade en professionel udføre lakforsegling?

Det er ikke nødvendigt at lade en professionel udføre lakforsegling, men det anbefales klart. Professionelle har den rette viden og erfaring til at udføre processen korrekt og opnå det bedste resultat. Derudover vil en professionel kunne vælge de rigtige produkter og teknikker til at beskytte din bils lak bedst muligt.

Få et uforpligtende tilbud på lakforsegling af din bil her

Kontakt Bilplejen.dk på telefon 40144100 eller mail info@bilplejen.dk, for hjælp eller spørgsmål.

​Få et uforpligtende tilbud på bilpleje

Vi står klar til at hjælpe med netop din bilopgave. Skriv til os og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
 
 
Vælg fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder​ på  logo-black

"God behandling!"

Virkelig god behandling både af mig som kunde og ikke mindst min bil Virkeligt godt arbejde Kan kun anbefales,hvis man holder af sit køretøj 

Jesper Rasmussen

"Meget god oplevelse"

Hvis du vil have din bil ordnet, så den er 100% i orden, så kører du til Odense og får lavet den hos Anders Nielsen fra Bilplejen. Han har ordnet alle mine biler og jeg bliver ved med at køre til Fyn, for hold da op hvor er manden en perfektionist.

Jakob Hougaard

"Rigtig god og venlig service"

Rigtig god og venlig service, hvor man virkelig føler sig i gode hænder.. Super professionelt arbejde - det er det hele værd! De små detaljer tæller... Kan kun anbefales!!!

Diana Sørensen

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Værksted

Bilplejen.dk 

Rugårdsvej 259 

5210 Odense NV

Kontor

Bilplejen.dk 

Korsbjergvej 11

5500 Middelfart

Kontakt

mail_19 Mail: info@bilplejen.dk 

tlf_22 Telefon: 4014 4100 (ingen SMS) 

tlf_22 SMS/MMS: 6045 0090