star 5/5 i an​meldelser

th +3.000 følgere

car Gratis lånebil

Lakforsegling - hos Bilplejen.dk i Odense - Fyn

Hvorfor ikke bevare din bils splinter nye udseende? En bil kan nemlig sagtens holde sit nye og præsentable udseende i mange år frem, hvis du sørger for den rette bilpleje.

Ved lakforsegling bliver bilen som ny

Hos Bilplejen.dk udfører vi lakforsegling på din bil, da det er en vigtig del i processen til en skinnende og flot bil. Dette kan også være en rigtig god idé i forbindelse med salg af din bil, så den fremstår så ny og flot som overhovedet muligt.

Polering før lakforsegling

En lakforsegling udskyder ældringstegnene, og udfylder ridser og ujævnheder i den tidligere lak som kan være påført i vaskehallen, sammenstød med andre biler eller anden årsag. Før en lakforseglingen skal bilen poleres, og når bilen er blevet poleret er det tid til at påbegynde forseglingen.

Lakken bliver smurt ind i lakforsegling og skal hærde i et par timer, hvorefter den overskydende forsegling bliver tøret af.

Lakforsegling beskytter bilen

Arbejdet sikrer nu at lakken på din bil ikke falmer, og den vil beskytte mod ridser og skrammer. Derudover bliver fugleklatter et væsenligt mindre problem med en lakforsegling, da de vil være meget nemmere at fjerne.


Bør gøres én gang om året

Vi anbefaler at du sender din bil til lakforsegling minimun 1 gang om året. På den måde sørger du for at din bils udseende ikke ældes alt for hurtigt. Om du har dyr BMW eller en billigere Fiat model, er en lakforsegling en optimal pleje til din bil.

Få pris på lakforsegling

Hos Bilplejen udfører vi med stor erfaring lakforsegling og generel bilpleje. Har du nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at slå vejen ind forbi vores værksted på Rugårdsvej 259 i 5210 Odense NV.

​Få et uforpligtende tilbud på bilpleje

Vi står klar til at hjælpe med netop din bilopgave. Skriv til os og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
 
 
Vælg fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder​ på  logo-black

"God behandling!"

Virkelig god behandling både af mig som kunde og ikke mindst min bil Virkeligt godt arbejde Kan kun anbefales,hvis man holder af sit køretøj 

Jesper Rasmussen

"Meget god oplevelse"

Hvis du vil have din bil ordnet, så den er 100% i orden, så kører du til Odense og får lavet den hos Anders Nielsen fra Bilplejen. Han har ordnet alle mine biler og jeg bliver ved med at køre til Fyn, for hold da op hvor er manden en perfektionist.

Jakob Hougaard

"Rigtig god og venlig service"

Rigtig god og venlig service, hvor man virkelig føler sig i gode hænder.. Super professionelt arbejde - det er det hele værd! De små detaljer tæller... Kan kun anbefales!!!

Diana Sørensen

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

fb  Følg med på Facebook

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Værksted

Bilplejen.dk 

Rugårdsvej 259 

5210 Odense NV

Kontor

Bilplejen.dk 

Korsbjergvej 11

5500 Middelfart

Kontakt

mail_19 Mail: info@bilplejen.dk 

tlf_22 Telefon: 4014 4100 (ingen SMS) 

tlf_22 SMS/MMS: 6045 0090