Gratis låne bil ved pol​ering

Autolakering hos Bilplejen.dk i Odense - Fyn

Er farven begyndt at falme eller er der kommet grimme og irriterende ridser i lakken? Så er det nok tid til en grundig autolakering.

Autolakeringen er synlig for enhver, og derfor er det vigtig at lakken bliver lagt af en erfaren autolakerer. En flot lakering er nemlig prikken over i´et når et køretøj skal plejes.

Autolakering med bilens originale farve

Vores professionelle autolakerere spartler og sliber bilen, derefter afdækkes vinduerne omhyggeligt, så de ikke kommer i kontakt med malingen. Autolakeren bestemmer nøje, hvilken farvekode han skal bruge så han rammer nøjagtigt den farve din bil havde dengang du købte den.

Lakering af alle typer køretøjer​

Hos Bilplejen i Odense autolakerer vi biler, både, lastvogne, entreprenørmaskiner, traktorer, busser, taxier og campingvogne. Vi giver os god tid til at lytte til dine ønsker, så vi er 100% sikre på at vi opnår det forventede resultat, og dermed en tilfreds kunde.

Få pris på autolakering

Et køretøj er en stor investering, og derfor ønsker vi at tilbyde dig en prisvenlig og holdbar autolakering, så dit køretøj bevarer kuløren.

Bilplejen.dk sætter stor pris på glade og tilfredse kunder, og derfor møder du altid kvalitetsbevidste og engagerede medarbejdere med et smil på læben, når du træder ind på vores værksted beliggende i Odense.

Lakering af biler for private og erhverv

Vi løser både opgaver for privatpersoner og større virksomheder. Kom derfor gerne ind forbi, så vi sammen kan vurdere, hvilken autolakering der vil klæde din bil.

Værksted

Bilplejen.dk

Rugårdsvej 259

5210 Odense NV

Kontor

Bilplejen.dk

Klemstrup 11

5400 Bogense

​5 / 5 stjerner i gennemsnit ud fra mere end 200 anmeldelser på Trustpilot & Facebook